+32 (0)496 50 32 32
Follow me:

Wandel-Coaching aan de Belgische kust

Wandel-Coaching

Anders naar omstandigheden en uitdagingen kijken waarmee men wordt geconfronteerd, anders leren denken zodat transformatie kan plaatsvinden binnen de nieuwe context waar men mee te maken heeft. Weg van de negatieve spiraal, veilig weg van emotionele of fysieke ongemakken, weg van demotivatie zodat men wordt beschermd tegen een mogelijke burn-out en de nieuwe weg voorwaarts niet meer zien!

Het kan allemaal via mijn gerichte begeleiding en het ArroWing concept. Het is mijn intentie om mijn kennis en hands-on ervaring te delen want de behoefte binnen bedrijven om correct om te gaan met ‘change’ is groot zodat ‘Human Capital’ beter naar waarde wordt ingeschat. Mijn eigen professionele ervaring van meer dan 40 jaar helpt ‘trial and error’ tot een minimum te beperken tot het gewenste resultaat is bereikt.

Ik leer ook nog steeds bij dankzij de begeleidingen en richtlijnen die ik geef en deel, voor mensen met mensen. Hoe het wel kan zonder druk of weerstand te voelen, of lichamelijke ongemakken. Hoe verandering ook ‘fun’ kan zijn!

Verandering doormaken is niet makkelijk en vraagt veel van ons lichaam én van ons denken. Zeker nu met deze talrijke onzekere covid-19 tijdingen waar we ons hoe langer hoe meer flexibel moeten leren opstellen en onszelf willens nillens moeten toelaten om te veranderen.

 

Om dit proces te vergemakkelijken open ik de mogelijkheid om in te tekenen op een individueel 1-op-1 “ArroWing Wandel-Coaching” traject.

Onthaasten, even ontsnappen, weg van alles, zodat men rustig tot zichzelf kan komen tijdens het wandelen aan de Belgische kust door in aanraking te komen met de natuur. Zeelucht opsnuiven tijdens een coaching sessie op het strand, in de duinen, in het bos. Keuze genoeg!

En zoals één van mijn coachees mij onlangs nog spontaan vertelde: "Was leuk gisteren, de blaren op mijn tenen en de stramme benen vertellen ook dat ik het niet gewoon ben om te zee'duinen' 😁"

Follow the Arrow! Volg de pijl!

Schrijf nu hieronder online in voor het ArroWing Wandel-Coaching traject.

"Oh super! Er is inderdaad veel vraag naar. Ik geloof ook in het concept. Al wandelend luisteren we anders en nemen we meer op. Je bent er in het nu... En jij bent een super coach."

Ook Combi pakket aan de Franse Opaalkust mogelijk!

Adres

Piet Verhaertstraat 38,
B-8670 Koksijde

Contact

+32 (0)496 50 32 32
+32 (0)58 62 39 93
info@arrowing.be

© 2019 ArroWing | Created with a ❤ by Solid Designs